Nazilli Bahçeşehir Triatlonda Türkiye Şampiyonu

Ordu'da Triatlon Türkiye Şampiyonasına katılan Nazilli Bahçeşehir Koleji Yıldız Kız Triadlon Takımı Türkiye Şampiyonu olarak Aydın'ın gururu oldu.

TAKİP ET

Ordu ilinde düzenlenen Okullar Arası Triatlon Türkiye Şampiyonasında Aydın ilini temsil eden Nazilli Bahçeşehir Koleji Yıldız Kız Triatlon takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Spor Koordinatörü Kayhan Karakaş himayesinde şampiyonaya Onur Sena Altınok, Ada Güler - Doğa Demiroğlu - Defne Arslan gitti.

KAPTAN ALTINOK; "ÖNCE İNANDIK"

Takıma bu sene katılan 2010 doğumlu Onur Sera Altınok kupa töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Yarış öncesi hocamız bana esame listesine seni kaptan olarak yazdım bu yarışda kaptanımız sensin dediğinde açıkcası çok heyecanlanmıştım. Ama elimden gelenin en iyisini yaparak hocamı ve takım arkadaşlarımı mahcup etmedim. Türkiye Şampiyonu olarak unutulmaz bir başarı hikayesi yazdık ilk yılımda bu başarıya ulaşmak benim içinde unutulmaz bir anı olarak kalacak. Yorucu antrenman sürecinde beni her zaman destekleyen aileme ve beni başarabileceğime inandıran Kayhan hocama çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

BAŞARI BİZİM İÇİN GELENEK

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Spor Koordinatörü Kayhan Karakaş, “Böyle bir branşta iki sene üst üste şampiyon olarak başarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik. Katıldığımız her turnuvada ya şampiyonluğun en güçlü adayıyız ya da şampiyonuz. Kısacası bizim olduğumuz yerde başarı her zaman var. Sporcularımı kutluyor nice şampiyonluklarda görüşmek üzere diyorum” dedi.

Yorumlar 1
İrfan Arici 26 Ekim 2023 21:43

Güzel torunum Onur sera altınok bu gururu bizlere yaşattı.Basarilarinin devamını dilerim.

Bakmadan Geçme