MHP'li Alıcık iddialara yanıt verdi

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor'un satışına karşı çıktığını söyledi. 16 haziran Cuma günü yapılacak kongre öncesi açıklama yapan Alıcık,'Nazilli'nin Türkiye'ye açılan kapısı Nazilli Belediyespor'dan geçer. Bugün öyle bir param olsa ciddi söylüyorum satın alırım' dedi.

TAKİP ET

Nazilli Belediyesi eski Başkanı aynı zamanda MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor'un satışına sert bir dille karşı çıktı. Alıcık, 16 haziran Cuma günü yapılacak kongre öncesi camiaya seslenmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

“SATANIN YAKASINDAYIM”

Kulübün satışına sert bir dille tepki gösteren MHP'li Haluk Alıcık, elini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyleyerek, “Nazilli Belediyespor'u satanın bu dünyada da öbür dünyada da yakasındayım. Nazillispor'un satılması demek iki üç yıl sonra amatöre düşmesi demektir. Nazilli'nin Türkiye'ye açılan kapısı Nazilli Belediyespor'dan geçer. Bugün öyle bir param olsa ciddi söylüyorum satın alırım” dedi.

"GİDİŞATIN SON NOKTASI OLUR"

Nazilli Belediyespor'un satılması durumunda siyaseten olumsuz dönüşlerinin olacağını dile getiren Alıcık, “Biz karnemizin hesabını verdik. Devlette burada yargı da. Nazilli Belediyespor'un satılması demek insanların gidişatının son noktası demektir. Ben olsam yapar mıydım? Yapmazdım. Bu takım şampiyon oldu kulüp başkanı Soner Yelkovan bana geldi. Ben ne yaptım o iyi biliyor. Fakat teşekkür bize değil Özlem Çerçioğlu'na edildi” ifadelerine yer verdi.

“NAZİLLİSPOR 3-5 KİŞİNİN ELİNDE KALMASIN”

Dördüncü evladı olarak nitelendirdiği Nazilli Belediyespor için kapı kapı dolaşıp para istemeye hazır olduğunu söyleyen Haluk Alıcık, “Nazillispor'a sevdalıyım demekle olmuyor. Kapı kapı gezeceğiz, kimden para istenmesi gerekiyorsa isteyeceğiz. Burada en basit şey satmaktır. Bizim Nazilli'den başka gidecek yerimiz yok. Nazilli'de güzel hizmetlerle anılmak istiyorsanız Nazilli Belediyespor'u kesinlikle satmayacağız, sattırmayacağız. Nazillispor üç beş kişinin elinde kalmasın” diye konuştu.

“HER YÖNETİCİ 100 BİN TL VERMELİ”

Alıcık, Nazilli Belediyespor için şehrin eline cebine atması gerektiğini söyledi. Kendisinin de buna hazır olduğunu ifade eden MHP'li Alıcık, “Takım düşerse satalım dediğiniz paralardan çok daha fazlasına ihtiyaç duyulacak. Yönetici olacaksak herkes buyursun. Herkes Nazillispor için 100 bin lira versin yönetici olalım. Kulüp başkanı olacak arkadaş fedakâr olsun. Nazillispor için her türlü fedakârlığa hazırız. Bu tek başına bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Bunu herkesten istiyorum. Öngörüyorum İki gün sonra bu takım amatör takıma düşer, millet elini ayağını çeker gider. Hele bazı adamlar var aldığında Nazilli'nin ‘N'sini göremezsiniz.” dedi.

“NAZİLLİ BİZİM 4. EVLADIMIZ”

Takımın 14 Temmuz'da sezonu açması gerektiğini vurgulayan MHP'li Haluk Alıcık, şöyle devam etti; “Futbolcuların yaklaşık 10 milyon lira bir alacaklarının olduğu söyleniyor. Kulüp temmuz ayının 14'ünde sezonu açması lazım. Bir aydan az zaman kaldı biz daha cuma günü başkanlık seçimini yapacağız. Nazilli bizim 4'ncü evladımız. Bu paralar çok paralar değil arkadaşlarımızdan rica ederiz buluruz.”

Bakmadan Geçme