Karacaören halı saha turnuvası başladı

Yenipazar'ın Karacaören Mahallesinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen futbol turnuvası başladı. Turnuvada 5 grupta 20 takım şampiyonluk için mücadele edecek.

TAKİP ET

Turnuvanın açılış seremonisine Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sabri Acar, KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar. Turnuva Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden'in başlama vuruşu ile başladı. Yoğun bir katılımla başlayan turnuvada 5 grupta 20 takım şampiyonluk için mücadele edecekler.

“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, turnuvaya ev sahipliği yapan kırsal Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan'ı kutlayarak, “Kırsal Karacaören Mahallemizde futbol turnuvası artık geleneksel hale geldi. Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen futbol turnuvasına o yıllarda da destek verdik. Şimdi de desteğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda da bu güzel organizasyona destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü Spor dostluktur, kardeşliktir, dayanışmadır, ekip ruhunu ve heyecanını yaşamaktır. Sadece kazanmanın değil, yarışmanın keyfini yaşayacağımız bu güzel etkinliğe katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız belasız ve sakatsız bir turnuva diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme