Girne'de Kıbrıs Futbol Spor Okulu ile Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Kıbrıs Futbol Spor Okulu olarak Girne merkez şubemizde sadece futbola özel antrenmanlarımızla hizmetinizdeyiz.

Kıbrıs Futbol Spor Okulu olarak Girne merkez şubemizde sadece futbola özel antrenmanlarımızla hizmetinizdeyiz. Altı farklı spor eğitimcimiz haftanın 7 günü futbol antrenmanı ile çocuklarımızı yetiştiriyor. Kıbrıs futbol okulu olarak hedefimiz, altıncı yaşta başladığımız futbol eğitimiyle bedensel, zihinsel ve sosyal yönden topluma faydalı gençler yetiştirmektir.

Genç sporcularımıza alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde geleceğin yıldızları olma şansı sunuyoruz. Bu süreçte fiziksel yapılarını daha hızlı geliştirecek antrenmanlarla sporcularımızın potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz.

Kıbrıs Futbol Spor Okulu

Kıbrıs futbol kulübü olarak, eğitmenlerimizin tamamı Türkçe ve İngilizce bilen kişilerden oluşmaktadır. Bu sayede hem yerli öğrencilerimize hem de adada ikamet eden yabancı sporculara eşit kalitede eğitim sunabiliyoruz. Amacımız, futbolu sevgiyle öğrenen ve oynamaktan keyif alan sporcular yetiştirmektir.

Kıbrıs Futbol Spor Okulu olarak her gün merkez ofisimizden sabah ve akşam idmanlarına iki ayrı servisimiz hareket etmektedir. Bu şekilde sporcularımızın ulaşımını kolaylaştırarak, düzenli antrenman yapmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda, kulübümüzdeki kız ve erkek sporcuların bir arada çalışması, dayanışma ve takım ruhunu geliştirmeleri açısından önemli bir avantajdır.

Eğer siz de çocuğunuzu futbolla tanıştırmak ve yeteneklerini geliştirmek istiyorsanız, Kıbrıs Futbol Okulu olarak size profesyonel bir eğitim sunuyoruz. İyi eğitimli eğitmenlerimiz, modern antrenman tesislerimiz ve bireysel yaklaşımımızla çocuğunuzun futbol yeteneğini en üst düzeye çıkarmak için buradayız.

Bakmadan Geçme