Gezginspor başarılarıyla Aydın'ın gururu oldu

Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Tekvando Zafer Şampiyonası, Eğirdir'de düzenlendi. Turnuvaya katılan 263 sporcu, izleyenleri adeta büyüledi.

TAKİP ET

Isparta'nın Eğirdir ilçesi, Tekvando Zafer Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuları ağırladı. Toplamda 13 ildeki 28 kulüpten 263 sporcu, şampiyon olabilmek ve altın madalya kazanabilmek için ter döktü. Nazilli'den de Gezgin Spor Kulübü turnuvaya katıldı. Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan turnuvaya Gezgin Spor Kulübünün aynı zamanda Milli akım Antrenörü olan Ege, Denizhan, Melisa ve Şeyda Gezgin himayesinde katılan sporcular üstün başarı elde ettiler. Toplamda turnuvaya katılan 263 sporcu içinden 152 cm Yıldız Bayanlar İrem Yıldırım 4 maç, 172 cm Yıldız Bayanlar Cansu Şeyhoğlu 3 maç, 164 cm Yıldız Bayanlar Aysu Ceren Karaman 3 maç yaparak altın madalya kazanırken, 52 kg Genç Bayanlar Ayşe Kavlak 4 maç yaparak gümüş madalya kazandı.

“GELECEK BİZE İYİ GELECEK”

Milli takım ve Gezginspor antrenörlerinden Ege Gezgin elde edilen başarı için sporcularını kutlarken, “Birbirinden güzel maçlar yaparak bizleri gururlandıran Sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. Gelecek bize iyi gelecek. Çalışmaya devam” dedi.

Bakmadan Geçme