Dükkan tartışması ortalığı kana buladı

Nazilli'de otogarda, gece saatlerinde silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

TAKİP ET

Nazilli Otogarı'nda gece saatlerinde çıkan akraba kavgası kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, M.T ile C.T kardeşler, akrabaları H.A.K ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.A.K. yanında bulundurduğu bıçağı, C.T.'nin kalbine ve karın boşluğuna, kardeşi M.T.'nin ise koluna sapladı. C.T. ise belinden çıkardığı silahla H.A.K.'yi göğsünden vurdu.

OTOGAR KANA BULANDI

Bu yaralamaların sonunda otogar bir anda kana bulandı. Kavgayı gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri tedavileri için Nazilli Devlet Hastanesine sevkini sağladı. Yaralılardan C.K. hastanedeki tedavisinin ardından ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Kavgada göğsünden silahla yaralanan H.A.K. ise hemen ameliyata alındı. Bıçakla yaralanan M.T ise tedavisi tamamlandıktan sonra polis eşliğinde gözaltına alındı.

HUSUMETLİ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Polis ekipleri olayın ardından hemen soruşturma başlattı. Yapılan ön soruşturmada tarafların akraba ve daha önceden de husumetinin olduğu öğrenildi. Taraflardan H.A.K'nın, C.T ve M.T'ye ait bir dükkanda kiracı olduğu, dükkan sahipleri tarafından uzun süredir çıkartılmak istendiği bilgisine ulaşıldı. Kiracı H.A.K.'nın dükkandan çıkmaması ile daha önceden de tartışma yaşayan taraflar, akşam saatlerinde otogarda karşılaşınca olayın çıktığı belirtildi.

Bakmadan Geçme