Büyükşehir'in çalışmasından Muhtar Certel memnun

Nazilli Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallesine yapılan yatırımlar ve devam eden hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

TAKİP ET

Nazilli'nin merkez mahallelerinden Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Certel, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların planlı ve programlı şekilde devam ettiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin başta Halk Ege Et olmak üzere mahallenin ihtiyaçlarına göre kalıcı hizmetler ürettiğini belirtti.

“ASKİ VE AYBA EKİPLERİNİN DÜZENLİ ÇALIŞIYOR”

Muhtar Certel açıklamasında “Genel anlamda Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnunum. Büyükşehir yaklaşık 2 yıl önce Halk Ege Et'in 15. Şubesini Zafer Mahallesi'nde açarak vatandaşları ekonomik, hijyenik ve kaliteli et ile buluşturdu. Daha sonra mahallemde 14/4 Sokakta altyapı çalışması, 28 Sokak ve 28/1 Sokakta kanalizasyon çalışması, Mehmet Yüzügüler Sokak ile Bülent Taşkıran Bulvarı'nın kesiştiği noktada kavşak çalışması ve 4 adet durak çalışması gerçekleştirdi.”

“İLÇENİN EN BÜYÜK 3'NCÜ MAHALLESİ”


Zafer Mahallesi'nin yüz ölçümü olarak Nazilli'nin en büyük mahallesi olduğunu ifade eden Certel, ilçenin en kalabalık 3'üncü mahallesini olduğunu belirtti. Muhtar Mustafa Certel, “Mahallemizin ihtiyaçlarına göre istek ve taleplerimizi iletiyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında yer alan taleplerimizi planlı programlı şekilde yerine getiriyor. Son olarak UKOME kararıyla Ordu Caddesi ve 90 sokak üzerinde hız kesici kasis yapımı gerçekleştirildi” dedi.

“ÇÖZÜME KAVUŞUYOR”

Rahatlıkla isteklerini ekiplere ilettiğini ifade eden Muhtar Certel, “Önümüzdeki günlerde Şehit Mustafa Arslan Bulvarı'nda altyapı ve üstyapı çalışmalarımız başlayacak. Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı'nda da kamulaştırma sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından çalışmaların başlayacağını ve Sağlık Caddesi'nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarının yapılacağını müjdeleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme