Buharkent'te feci kaza, 2 ölü, 2 ağır yaralı

Buharkent'te sabahın erken saatlerinde gerçekleşen feci kazada, 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

TAKİP ET

Kaza, Denizli-Aydın Karayolu üzerinde sabah saatlerinde 06.45 sıralarında yaşandı. Alınan bilgilere göre, Denizli'den Aydın'a doğru ilerleyen FJ 473 AD yabancı plakalı otomobil, nedeni bilinmeyen bir nedenden direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki bariyerlere hızla girdi. Bariyerler aracı hurdaya çevirirken, otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti ve iki kişi ağır yaralandı. Bu esnada kazayı görerek yardım amacıyla duran kamyona aynı istikametten gelen başka bir tırın arkadan çarpması sonucu şarampole devrildi. Kaza sonrası kamyonlarda bulunan malzemeler etrafa savruldu. Kaza yeri mahşer yerine döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk yaptıkları kontrolde çocuk ve babasının hayatını kaybettiğini belirlendi. Otomobilde bulunan anne ve diğer çocuk yapılan ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için hastaneye sevk edildi.

OTOMOBİL BARİYERDEN KESİLEREK AYRILDI

Kazanın ardından Aydın Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri kaza yapan aracı bariyeri keserek birbirinden ayırdı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerinin ardından baba ve oğulun cenazeleri morga kaldırıldı. Fransa plakalı araçta ölen ve yaralanan kişilerin isimleri henüz tespit edilemezken, anne baba ile 2 çocuktan oluşan ailenin gurbetçi bir aile olduğu tahmin ediliyor.
Kaza sonucu Denizli-Aydın Karayolu'nda tek taraflı olarak trafik akışı sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme