Başkan Özcan' İnşallah Nazillimiz il olacaktır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni dönemin ilk grup toplantısında yaptığı Türkiye'deki il sayısının 100'e, ilçe sayısının ise 1000'e çıkarılması gerektiği yönündeki açıklamaları Nazillilileri heyecanlandırdı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 'Nazilli özlemle, heyecanla, bütün varlığıyla il olmayı bekliyor. İnşallah Nazillimiz il olacaktır' dedi.

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni dönemin ilk grup toplantısında Türkiye'deki il sayısının 100'e, ilçe sayısının ise 1000'e çıkarılması gerektiği vurguladı. Bu sözlerde il olma heyecanıyla bekleyen ilçeleri umutlandırdı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Bahçeli'nin sözlerini değerlendirdi.

“BÜTÜN HEYECANIYLA İL OLMAYI BEKLİYOR”

İl olmanın Nazilli'nin 86 yıllık ideali olduğunu dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli'nin 86 yıllık ideali var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 9 Ekim 1937 tarihinde Nazilli'ye yaptığı ziyarette, Nazilli istikbalde göstereceği başarıyla vilayet merkezi olacaktır.' diye başlayan daha sonrasında Cumhurbaşkanlığımızın tamamında geldiklerinde söyledikleri sözler var. Devlet bey Nazilli'ye yaptığı ziyaretinde ‘Nazilli il olacaktır' diye bir sözü vardı. Bir proje vardı, 100 il bin ilçe' diye. Bugün Sayın Devlet Bahçeli, grup toplantısında bu konuyu tekrar dile getirdi. Nazilli özlemle, heyecanla, bütün varlığıyla il olmayı bekliyor. İnşallah Nazillimiz il olacaktır.” dedi.

“ADIM ADIM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Başkan Özcan, devamında: "Devlet beyin açıklaması bizim beklediğimiz bir şeydi. Meclis toplantılarımızda, her yerde, bütün konuşmalarımızda söylüyorduk. Geçiş sürecinde de Nazilli ile ilgili her şeyin iyi olacağını, daha güzel işlerin olacağını, Nazilli'nin beklediği projelerin, isteklerinin gerçekleşeceğini söylemiştik. İnşallah adım adım gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme