• Haberler
  • Güncel
  • AK Parti Nazilli'den yerel seçimler için stardı verdi

AK Parti Nazilli'den yerel seçimler için stardı verdi

Nazilli Belediyesi AK Partili meclis üyesi Taner Sayın AK Parti dayanışma, birlik, beraberlik ve Zafer yemeği düzenledi. AK Partinin tüm kademelerinin katıldığı yemekte 24 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerin stardı verildi.

AK Parti Nazilli'den yerel seçimler için stardı verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sultanhisar NYSA Otel’de AK Partili Meclis üyesi Taner Sayın ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın girişimleriyle AK Parti dayanışma, birlik, beraberlik ve Zafer Yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe AK Parti 28’nci dönem milletvekili Ömer Özmen, AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 27’nci dönem milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 24’ncü dönem milletvekili Gültekin Kılıç, belediye meclis üyeleri, Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Gençlik ve Kadın Kolları yönetm kurulu üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Zafer yemeği dualarla başladı. Ardından sırasıyla protokol konuşmalar yaptı. Konuşmalarda 24 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimleri için az bir zaman kaldığı ifade edilerek, seçimlere hemen çalışmaya başlamasının önemine vurgu yapıldı. Seçim stardı verildi.

“BİZİM ÖNÜMÜZDE HİÇBİR ENGEL DURAMAZ”

AK Parti Zafer yemeğine katılan herkese teşekkür eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, yemeği organize eden AK Partili meclis üyesi Taner Sayın’a da teşekkür etti Beyazıt konuşmasında, “İnşallah bu birlikteliğimiz her dam olur ve alemiz 21 senedir olduğu büyüyerek devam eder. Çok zor bir süreç atlattık. Zor bir seçimdi ama bu başarıya hep beraber imza attık. Bizim önümüzde hiçbir engel duramaz. Biz bütün engeller aşarız.”

“BAŞARIMIZI O SEÇİMDE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Desteklerinden dolayı bütün AK Parti teşkilatına teşekkür eden AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Zorlu bir süreçti. Hepimiz bu zorlu süreci kolay bir şekilde atlattık. Gönül isterki Nazilli için daha iyi neticelere ulaşmak isterdik. Nazillimizde 9 ay sonra yerel bir seçim var, inşallah bu günkü başarımızı o seçimde taçlandıracağız. İlçemizde çok güzel işler oluyor. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle çok güzel şeyler oluyor. Daha yeni işleri peyderbah paylaşacağız. İnşallah Nazilli için güzel işler olur” dedi.

“BİR SEÇİM BTTİĞİNDE YENİ BİR SEÇİM İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAR”

Bizler büyük bir ailenin bir parçayız diyen AK Parti Aydın 24’ncü dönem milletvekili Gültekin Kılıç, “Partimizde şöyle bir düstur vardır bir seçim bittiğinde yeni bir seçim için çalışmalar başlar. AK Parti kadın kollarımızın çalışmaları da takdire şahandır. Kadınlarımızın hakları ödenmez”

ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

AK Parti ailesin selamlayarak konuşmasına başlayan AK Parti 27’nci dönem milletvekili Bekir Kuvvet Erim, yemeği organize eden Taner Sayın’a çok teşekkür etti. Erim konuşmasının devamında, “Seçimlerde çok güzel işler başardık. Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesini sağladık. Emekleriniz için teşekkür ediyoruz. İnşallah hem büyük şehirde hem de ilçelerde AK Parti belediyeciliğini kazandığımızda vatandaşımıza göstereceğiz”

SAYIN KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Nazilli AK Parti Seçim Zaferi yemeğine katılan herkese teşekkür eden AK Partili meclis üyesi ve yemeği organize eden iş adamı Taner Sayın, “AK Partili bir kardeşiniz olarak özellikle kadın kardeşlerimiz seçim boyunca çalışmaları boyunca ailelerinden uzak kaldı. Çok mücadele ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim sonuçlarını hepimiz için hayır eylesin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılını inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun”

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Partide seçim çalışması biten seçmin arkasından başlar diyen AK Parti 28’nci dönem milletvekili Ömer Özmen, “Bugün buradaki toplantıyı 2024 Mart ayında yapacağımız yerel seçimlerinin startı olarak görüyorum. 9 aylık süre çok kısa bir süre. Kongreler başlayacak. Hemen arkasından adaylar belli olacak. Seçim çalışmasının içinde bulacağız. Bu ayları çok iyi değerlendirmemiz lazım. Çok çalışarak buralarda belediyeleri alarak AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız” ifadelerine yer verildi

Bakmadan Geçme