ABGC'de bayrak değişimi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde başkan değişikliği yaşandı. Cem Ulucan'ın ailevi sıkıntılar nedeniyle ayrıldığını duyurduğu başkanlığa, yönetim kurulu kararı ile Orhan Karagöl seçildi.

ABGC'de bayrak değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin (ABGC) yeni başkanı Orhan Karagöl oldu. 7 yıldır başkanlık görevini yürüten Cem Ulucan, görevinden ayrılma kararı aldı. Ulucan, kararını yönetim kuruluna iletti. Yapılan toplantıda yönetimde yeniden görev dağılımı yapılırken, başkanlığa ise Orhan Karagöl seçildi. Ulucan yönetim kurulu üyeliğine devam ederken, Esin Özhavutçu ve Melek Gürbüz başkan yardımcısı, Bülent Eser genel sekreter ve Hüseyin Barış Özsoy da sayman oldu.

"HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN"

Görevini, yeni başkan Orhan Karagöl’e devreden Cem Ulucan, "Yaklaşık 7 yıldır sürdürdüğüm Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevimden, yaptığımız yönetim kurulu toplantısında feragat etmeyi uygun buldum. Görev yaptığım süre içerisinde cemiyete bir kimlik kazandırmanın onurunu yaşıyorum. Ancak yaklaşık 2 yıldır özel hayatımda değişik sıkıntılar yaşadım. Hepinizin malumu cemiyet başkanlığı ekstra bir efor gerektiriyor. 11 aylık bebeğimize bakıcı bulamamak da dahil olmak üzere aileme daha çok vakit ayırmam gerektiği için cemiyetteki görevime yönetim kurulu üyesi olarak devam etmeyi uygun buldum. Yönetim kurulu toplantısı sonucu Genel Sekreter Orhan Karagöl başkanlığa seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

"GAZETECİLİK MESLEĞİNİN KALİTE STANDARTLARINI YÜKSELTECEĞİZ"

ABGC Başkanı Orhan Karagöl de, "Öncelikle Aydın'da oldukça zor olan gazeteciliği bir çatı altında toplama görevini 7 yıl boyunca başarıyla dolduran Cem Ulucan başkanımıza emekleri için teşekkür ediyor ve yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de gazetecilik mesleğinin kalite standartlarını yükseltmek ve Aydın'daki basın emekçilerinin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek için çalışmaya devam edecektir" dedi.

Bakmadan Geçme